Nieuws

VISION FURNITURE OP FACEBOOK EN TWITTER!
18 mei 2012 - Om alle ontwikkelingen bij Vision Furniture te volgen en geïnspireerd te raken door onze ideeën en projecten, kunt u ons gaan volgen op Facebook en op Twitter. Wij zullen ons nieuws daar plaatsen, maar u ook informeren over interessante acties.

Ga naar http://facebook.com/visionfurniture en Vind ons leuk (Like us) en naar https://twitter.com/#!/VisionFurniture en volg ons. Dan bent u verzekerd van het laatste nieuws!RECREATIEZAAL WIJNDALERCENTRUM GEPIMPT!
15 mei 2012 - Wijndaelercentrum is een humanistisch centrum voor wonen, zorg en welzijn van ouderen in Den Haag. Vision Furniture werd uitgenodigd om de recreatiezaal een frisse, nieuwe look te geven.
In samenwerking met de architect werd gekozen voor groen/oranje en bruintinten. De bestaande stoelen werden geherstoffeerd en zien eruit als nieuw. (Later meer foto's in de projectportfolio).


PRIMEUR BIBLIOTHEKEN: FOCUSPUNTEN IN BESTAAND REK!
11 mei 2012 - Retailingwensen, maar een nauw budget? Vision Furniture realiseert retailconcepten met behoud van uw bestaande rekken. 
Focuspunten en frontale legborden zonder dat u nieuwe rekken hoeft aan te schaffen. Neem contact op voor uitgebreide informatie.


Lees meer »
UNIVERSELE FRONTALE PRESENTATIELEGBORDEN GROTE HIT!
10 mei 2012 - Een retailconcept creëren met bestaande rekken. Het universeel op uw bestaande rekken toepasbare, frontale presentatielegbord van Vision Furniture is daar uitermate geschikt voor. U kunt met een klein budget toch een aantrekkelijker uitstalling van uw collectie mogelijk maken. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact met ons op.


Lees meer »
INRICHTING REDACTIE HDC MEDIA ALKMAAR
9 mei 2012 - De redactie van HDC Media's Leidsch Dagblad hadden we al ingericht een paar jaar geleden. We zijn nu uitgenodigd om ook de redactie van het hoofdkantoor in Alkmaar te voorzien van werkplekken. Vanaf efficiënte, op maat gemaakte "wagenwielopstellingen" zullen de redacteuren vanaf volgende maand het nieuws op u afvuren.

Lees meer »
BIBLIOTHEEK ARNHEM KRONENBURG OPGELEVERD
29 apr 2012 - Ruimtelijk, open, uitnodigend! Dat zijn trefwoorden die de bibliotheek Arnhem Kronenburg uitstekend passen. Vision Furniture heeft met behoud van het bestaande meubilair een staaltje "restyling" afgegeven van formaat. Binnenkort verschijnen foto's in de projectportefeuille.
OPDRACHT 100 TALENTEN BIBLIOTHEEK PAPENDRECHT
6 apr 2012 - De toekomst van de bibliotheek in handen van kinderen! Kinderen die een verbluffend helder beeld hebben van wat een bibliotheek moet zijn: een plek waar ze kunnen chillen tussen boeken en in werelden die hen prikkelen. Vision Furniture is uitgenodigd om de ideeën van de Papendrechtse kinderen over de inrichting van hun bibliotheek vorm te gaan geven. Een uitdagend en inspirerend proces, waarvan we u op de hoogte zullen houden. 


RESTYLING STOELEN AUDITORIUM KEMPENHAEGHE
2 jan 2012 - Bij het Expertisecentrum voor epileptologie, slaapgeneeskunde en neurocognitie Kempenhaeghe in Heeze heeft Vision Furniture de Castelli stoelen van het auditorium opgeknapt. De zittingen en ruggen werden geherstoffeerd. De armleggers hadden erg geleden onder het jarenlange intensieve gebruik en waren hier en daar "geknakt". Het project is opgeleverd en het is alsof er gloednieuwe stoelen staan! Sitemap  |  Colofon  |  Disclaimer  | Google+